Menu

Vína z Moravy, Vína z Čech

uspechy-nasich-vin

Dotaz z 28. 01. 2009 (Mirek)

Dobrý den, chtěl bych se zeptat jaký by byl postup zjištění u vína jestli bylo docukřeno před fermentací.

Odpověď: Dobrý den, lze to zjistit speciálním přístrojem na principu magnetické rezonance (NMR). Více např. na stránkách Státní zemědělská a potravinářské inspekce ZDE.
Vložil: -pk-

Rulandské bíle ze Zámeckého vinařství Bzenec je nejlepším vínem České republiky pro rok 2019

5. 12. 2018 08:53, Pro veřejnost

Zástupci Národního vinařského centra a hodnotící komise vyhlásili 4. prosince ve Valticích absolutního Šampiona Salonu vín – národní soutěže vín 2019, nejvyšší a největší soutěže vín v České republice ...

Vína z Moravy, Vína z Čech