Menu

Vína z Moravy, Vína z Čech

vino-a-jidlo

Zajíc načerno

„Zajíc načerno je prostě klasika,“ tvrdí špičkový šéfkuchař Roman Paulus. Tento pokrm mají v restauraci Alcron na jídelním lístku nejen na podzim, ale právě i v době Vánoc, kdy se na něj hosté do restaurace vracejí. Zajíc je podle něj lepší než králík, protože není tak suchý. Vyžaduje sice dlouhé dušení, ale vyplatí se to.

Logo - Zajíc načerno

Mimořádný úspěch našich vinařů: Platinová medaile na Decanter World Wine Awards 2018

24. 5. 2018 11:02, Pro tisk

Moravští vinaři uspěli na další prestižní světové soutěži Decanter World Wine Awards. Vinařství Gotberg zde získalo platinovou medaili za Ryzlink rýnský, pozdní sběr 2016 a moravská vína pak byla ocen ...

Vína z Moravy, Vína z Čech