Menu

Vína z Moravy, Vína z Čech

akce a novinky

Přidat akci Přidat akci

Tato akce již skončila.

Úvod do degustace vína

Další termín oblíbeného kurzu věnovaného degustaci vína

Probíhá od: 15. 9. 2017
Probíhá do: 15. 9. 2017
Město: Valtice
Místo: Národní vinařské centrum, Zámek 1
Typ akce: Kurzy a přednášky

Školení určené milovníkům vína, kteří chtějí získat širší obzor a orientaci v praktické degustaci vína.

Kurz umožní absolventům získat větší jistotu v náhledu na víno, kterou zúročí v restauracích a při společenských akcích, kde budou moci nejen vybrat správné víno, ale i poznat a odmítnout víno vadné. Školení je ale velmi přínosné i profesionály – číšníky a prodejce vína, kteří s tímto oborem začínají a potřebují získat základní znalosti o víně, jeho degustaci a hodnocení. Školení je maximálně zaměřeno na praktickou část poznávání vína. Je tedy vhodné, aby účastníci měli alespoň naprosté základy nastudovány z doporučené literatury. Toto školení může být vhodným předstupněm pro další profesionální kurzy, např. Výcvik a výběr specializovaných expertů posuzovatelů pro senzorickou analýzu vín podle ČSN ISO 8586, které pořádá Národní vinařské centrum.

Kontakty

Telefon:

519 352 072

Telefon (alternativní):

602 769 743

E-mail:

seminare@vinarskecentrum.cz

WWW stránka:

www.vinarskecentrum.cz/kurzy-a-seminare/?detail_kurzu=303

Kontaktní osoba:

Šárka Nádvorníková, Lenka Ryšková

zvětšit mapu  

Vinařské oblasti

Více o prodeji těchto vín na Aplikaci víno na dotek.

Fotogalerie

Zavřít

Poslat požadavky na editaci

P Ú S Č P S N
1234Tříkrálový košt ve Vinařství U Kapličky5Tříkrálový košt ve Vinařství U Kapličky6Tříkrálový košt ve Vinařství U Kapličky7
Tříkrálový košt ve Vinařství U Kapličky8Tříkrálový košt ve Vinařství U Kapličky9Kurz Základy vinařstvíŘízená degustace10Kurz Základy vinařství11III. Vinařský ples Hrušky12Úvod do degustace vína13Úvod do degustace vína14
Seminář: Minimalizace SO2 v enologii - Morava vs. světZáklady sommelierství, vína a vinařství ČR15Seminář: Minimalizace SO2 v enologii - Morava vs. světZáklady sommelierství, vína a vinařství ČR16Kurz Základy sommelierství17Kurz Základy sommelierstvíVINAŘSTVÍ ROKU 2017RegFoodFest18RegFoodFestJazzFest ZnojmoDen vína v Hotelu Ryšavý19RegFoodFestJazzFest Znojmo10. krojovaný vinařský ples v MoutnicíchZimní otevřené sklepy a kopání pískuOchutnávka mladých vín z MiroslavskaZáklady sommelierství, vína a vinařství ČR20RegFoodFestJazzFest Znojmo21
JazzFest Znojmo22JazzFest Znojmo23JazzFest Znojmo24JazzFest ZnojmoŘízená degustace vín - Naturvini Bavory25JazzFest ZnojmoPravidelná degustace vín pod kyjovskou radnicíPravidelná degustace vín pod kyjovskou radnicí111. Vádemécum26JazzFest ZnojmoOranžová a biodynamická vínaOtevření 18. ročníku Salonu vín ČRFrancouzské speciality s archivními víny ve Vinařství U Kapličky27JazzFest Znojmo28
JazzFest Znojmo29JazzFest ZnojmoTěšínská karafa30JazzFest ZnojmoTěšínská karafa31    

Vína s označením VOC jsou vysoce kvalitní, potvrdily kontroly Potravinářské inspekce

3. 1. 2018 08:18, Pro veřejnost

Státní zemědělská a potravinářská inspekce (SZPI) pravidelně provádí kontroly kvality nápojů a potravin a v uplynulém roce se mimo jiné zaměřila na vína s označením VOC. ...

Vína z Moravy, Vína z Čech