Menu

Vína z Moravy, Vína z Čech

akce a novinky

Přidat akci Přidat akci

Tato akce již skončila.

Moderní trendy v senzorickém hodnocení vín

seminář, vede Ing. Josef Balík, PhD.

Probíhá od: 10. 6. 2006
Probíhá do: 10. 6. 2006
Město: Praha 1, Malá Strana
Místo: Národní dům vína (dopolední blok) vinný sklep Lustermannský (odpolední blok)
Typ akce: Kurzy a přednášky

9-12:30 dopolední blok 14-17 odpolední blok Senzorické hodnocení vín je prvotním a nejpůvabnějším způsobem stanovení jejich jakosti. Víno je potravinou, která je u nás cíleně senzoricky hodnocena nejčastěji a nejširším okruhem posuzovatelů jak neprozkoušených milovníků vín, tak školených posuzovatelů a expertů. Senzorická analýza vín představuje hodnocení kvality a intenzity vjemů vytvářených jejich organoleptickými vlastnostmi smyslovými orgány. Prostřednictvím našich receptorů a zkušeností víno poznáváme, identifikujeme, srovnáváme, popisujeme a hodnotíme, ale se i mazlíme, povídáme a obveselujeme. Nabízíme Vám možnost prozkoušet a procvičit si Vaše degustační schopnosti. Rozšířit si své znalosti o způsobech hodnocení vín a aktuálních požadavcích na jejich vlastnosti.

Kontakty

Telefon:

736 504 032

E-mail:

sklep@misenska.cz

WWW stránka:

www.misenska.cz

Kontaktní osoba:

Jan Horešovský

Fotogalerie

K danému objektu nejsou zatím umístěny žádné fotografie.

Poslat požadavky na editaci

P Ú S Č P S N
 123Degustace Hořického vinného klubu4Degustace Hořického vinného klubu5Degustace Hořického vinného klubu6
Degustace Hořického vinného klubu7Degustace Hořického vinného klubu8Řízená degustace Vinařství Trávníček & Kořínek9Řízená degustace Vinařství Trávníček & Kořínek10Tříkrálový košt mladých vín IV. Vinařský ples HruškySnoubení vína & sýrů11Tříkrálový košt mladých vín Základy sommelierství, vína a vinařství ČRÚvod do degustace vína12Tříkrálový košt mladých vín Základy sommelierství, vína a vinařství ČRÚvod do degustace vína13
Tříkrálový košt mladých vín Základy sommelierství, vína a vinařství ČRÚvod do degustace vína14Tříkrálový košt mladých vín Základy sommelierství, vína a vinařství ČRÚvod do degustace vína15Tříkrálový košt mladých vín Základy sommelierství, vína a vinařství ČRÚvod do degustace vína16RegFoodFestTurné Krále vín Brno17RegFoodFestFrancouzské speciality s vybranými víny ve Vinařství U Kapličky18RegFoodFestFrancouzské speciality s vybranými víny ve Vinařství U KapličkyZimní otevřené sklepy a kopání pískuKrálovský košt HustopečeXI. Vinařský krojový ples v Moutnicích19RegFoodFestFrancouzské speciality s vybranými víny ve Vinařství U Kapličky20
Minimalizace síry ve víně21Vinohradnické školení pro malopěstitele22Vinohradnické školení pro malopěstitele23Vinohradnické školení pro malopěstitele24Degustace na litoměřickém hraděPles vinařů a přátel vína Hustopeče25Základy sommelierství, vína a vinařství ČRZimní košt vín z Čech ve sklepení Pfannschmidtovy vilyVinařská zimní procházka 26Základy sommelierství, vína a vinařství ČRZimní košt vín z Čech ve sklepení Pfannschmidtovy vilyVinařská zimní procházka 27
Základy sommelierství, vína a vinařství ČRZimní košt vín z Čech ve sklepení Pfannschmidtovy vilyVinařská zimní procházka 28Těšínská karafa29Kurz Základy vinařstvíŘízená degustace Vinařství Pod Kumstátem30Kurz Základy vinařství31   

Naši vinaři získali vloni ve světě více než 900 medailí!

4. 1. 2019 08:55, Pro veřejnost

Rok 2018 se stal historicky nejúspěšnějším medailovým rokem a opět potvrdil neustále rostoucí kvalitu moravských a českých vín. Z mezinárodních soutěží si naši vinaři odvezli celkem 909 medailí, což j ...

Vína z Moravy, Vína z Čech