Menu

Vína z Moravy, Vína z Čech

akce a novinky

Svatomartinské víno 2015 - kompletní informace a podklady pro vinaře

23. 9. 2015 07:58

Vážení vinaři,
zasíláme podrobné materiály, které jsou potřeba pro přihlášení vašich vín k hodnocení k udělení známky "Svatomartinské 2015".

Jedná se o:
- podrobné organizační pokyny – Informace pro vinaře
- podlicenční smlouvu (prosím doručte 2x vyplněnou a podepsanou za Vaši firmu) spolu se vzorky osobně
- smlouva o distribuci vína
- technické podmínky udělení licence
- logomanuál značky Svatomartinské 2015
- přihlášky online naleznete na webu www.elwis.cz

Prosíme zájemce o využití značky Svatomartinské o včasné doručení přihlášky, podlicenční smlouvy a vzorků v souladu s termíny uvedenými v organizačních pokynech.

Termíny hodnocení:
- termín hodnocení 22.10.2015 - doručení vzorků k hodnocení - do 19.10.2015 do 12.00 hod.
- termín hodnocení 29.10.2015 - doručení vzorků k hodnocení - do 26.10.2015 do 12.00 hod.
Vzorky doručené po termínu nebudou zařazeny do hodnocení pro udělení licence.
Zapečetěné vzorky vinařem (2 x 0,75l) je nutno doručit na Novostavbu SVIŠ ve Valticích (ul. Sobotní 1029, Valtice – směr Úvaly/ Schrattenberg, cca 100 m za hlavní budovou Vinařské školy). Výrobce předloží dvě zapečetěné lahve od každého vzorku. Jeden vzorek bude určen pro potřeby hodnocení, jeden pak pro případnou kontrolu.
Zaplacení poplatku (600 Kč včt. DPH / vzorek) za přijaté vzorky v hotovosti.

Zároveň se vzorky doručí vinař:
- originál přihlášku
- podepsanou a vyplněnou podlicenční smlouvu 2x
- vyplněný a podepsaný formulář pro objednávku záklopek, šroubových uzávěrů
- analytický rozbor vína: 1x
- kopie dokladu o původu hroznů: 1x (výkupní lístek nebo výpis z registru UKZUZ o vlastnictví vinice).

Případné dotazy a připomínky zodpoví ing. Marek Babisz, hlavní sommelier NVC, tel. 602 470 262. Pokud byste měli problém s otevřením souboru případně jakékoliv dotazy, kontaktujte nás prosím na níže uvedeném e-mailu.

Marek Babisz, Národní vinařské centrum.
E-mail: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.